Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky

 Novinky 2011

2.10.2011 - Happy 2. Birthday Cameron, Catherine, Claudius, Columbus, Calvin and Cassius!!! :o))

2.narozeninyc.jpg

 

Our very successful "C" litter have 2. birthday !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21-22.5.2011 - Národní + CACIB Litoměřice/ rozhodčí p. Schill/Rumunsko a p. Guniš/SK - v sobotu na Národní výstavě Claudius van de Robega V1 CAC a Cameron Diaz V1 CAC. V neděli Claudius V1 CAC, Res. CACIB a Cameron V1 CAC CACIB!!!! :)))))))))))                                         Takový úspěch jsme opravdu nečekali Kimi porazila v pouhých 19.měsících mnohem starší konkurenci a vybojovala Caciba :) Pana rozhodčího jsem se nejdřív dost bála. P. Guniš vypadal velmi přísně a neúprosně - když se velmi zlobil kvůli tomu, že mladá pouze 9.ti měsíční fenka si chce hrát a není tak poslušná jako dospělí psi (což normálně ostatním rozhodčím tolik nevadí) - on vyžadoval i od mladých profesionální předvedení - to se mě opravdu vůbec nelíbilo:( Pak nastoupila třída otevřená kde se poprvé vystavovala fenka Eve z Netl. pastvin (moc jsem jim držela palce)  a majitelka se velmi bála jak dopadnou zda je nevyhodí z kruhu nebo nedá špatné ohodnocení. A tady i když Eve skončila až 4 tak se známkou výborná a pan rozhodčí řekl majitelce, že záleží jen na ní jak dál budou trénovat do výstavního kruhu. Tímto si to p. rozhodčí u mě trochu vyžehlil a opravdu mě potěšil. Dokonce ani u nás v mezitřídě nevyhodil fenku z Německa, která po něm několikrát cvakla zubama (u jiného rozhodčího by už letěla z kruhu). Takže celková spokojenost. Pan rozhodčí přísný, ale nakonec i spravedlivý.  Claudius vybojoval res. CACIBa a porazil psy ze třídy šampionů (z Německa i Švédska) a oba Cameron i Claudius mají již 3x CAC a nyní musí čekat až do příštího roku na poslední CAC na českého šampiona. Takže omezíme výstavy u nás a vydáme se někam kousek dál do zahraničí :)

Jen mě opravdu mrzí přístup organizátorů výstavy, kteří tyto výstavy absolutně nezvládli, kruhy byly malé v přeplněné dusné hale, kde se nedalo ani pohnout natož předvést psa a za CAC na národní výstavě dávali stužku což mě přijde komické a za CACIBA jmse dostali medaili (na druhé straně je vyražen CAC a rok 2010)!!!! Tolik šetřit se snad ani nemuselo když jsme zaplatili už tak vysoké poplatky. To se zase může stát jen v Čechách!

p1070976.jpg 

 

14.5.2011 - CACIB Praha/ rozhodčí p. Mattera z Francie

Cameron získala V1 CAC, Res. CACIB  a bráška Claudius V1 CAC.  Super úspěch na této výstavě jsme porazili velmi silnou konkurenci takže vítězství si o to víc vážíme :)) 

 

5.3.2011 Victory Show_Šampión Šampiónů SK 2010  -  posuzovala Vojteková Iveta/SK - Kimi získala V1 2x CAC Sk a titul Junior Victory Winner a Best of Queen junior.

Foto Jakub Antoš - moc děkujeme za nádherné foto Jakube! :o))

196847_1689812399957_1077125471_31553093_842915_n.jpg

7.2.2011 2x CACIB Brno - první den posuzoval P: Štefík/SK a druhý den paní Marešová - Cameron (poprvé v mezitřídě) získala ocenění VD 1 (je to vůbec první a zatím jedinné VD co Kimi dostala - p. Štefík není opravdu odborník na chrty) druhý den dostala V2 Res CAC. Bráška Claudius van de Robega (také poprvé v mezitřídě) získal V2. res. CAC oba dni za starším Sonnym Gandamakem a sestřička Catherine Zeta-Jones získala oba dny v mladých V1 CAJC Junior BOB. 

 

10. 1. 2011  - Národní výstava Olomouc/Štefík/SK - Columbus V1 CAJC, Nejlepší mladý pes

6.- 

 

 

 

09.10.2010

CACIB České Budějovice - Cameron Diaz van de Robega V1 CAJC, Junior BOB

Claudius van de Robega V1 CAJC

Claudius a Cameron splnili ve 12 měsících podmínky pro udělení titulu ČESKÝ JUNIOR ŠAMPION

aronek-diplom-sampion.jpg

 

 

 

Columbus van de Robega ( Czech Junior Champion, Junior BOB Winner, 4x Czech CAC, Czech Beauty and Performance Winner 2011, CACT, Res. CACIL)

Claudius van de Robega (Czech Junior Champion, Junior BOB Winner, 6x Czech CAC, 2x res. CAC Austria, CAC, VDH Germany, 2x Res. CACIB)

Catherine Zeta Jones van de Robega ( 2x CAJC, 2 x Junior BOB)

Cameron Diaz van de Robega (3. BIS Puppy, Czech Junior Champion, Junior BOB Winner, Victory Junior Winner 2011, 6x Czech CAC (from 8 Shows), 2x CAC Slovakia, CAC Austria, CAC, VDH, BOS Germany, CACIB, 3x Res. CACIB)

Ich. Multi ch. Justin Gandamak x ch. Annabella Marie van de Robega